Javite nam se i Vašem osmehu možemo pomoći da zablista.

Naša misija je vraćanje osmeha na lice pacijenta

Naš nam je cilj pružiti Vam ugodne, sigurne i bezbolne operativne zahvate

Vaš osmeh je naša stvar

Vrhunska stomatologija

Proverite zašto smo najbolji za Vaš osmeh

Posetite Suboticu i Palić i ulepšajte svoj osmeh, brzo, bezbolno i povoljno.

U Primus-dental centru možete da po pristupačnim cenama, u opuštenoj atmosferi izvan vašeg prebivališta, obavite sve potrebne preglede i lečenje. Sve stomatološke tretmane obavljamo najsavremenijim metodama.

Nudimo DENTALNI TURISTIČKI PAKET – SVE NA JEDNOM MESTU koji uključuje profesionalni stomatološki tretman po posebnim cenama. Uz to Vam omogućavamo i turističko razgledanje i upoznavanje sa znamenitostima grada Subotice i Palića.

Naš dentalni turistički paket uključuje:

  • Besplatno savetovanje - Prvi korak je dati besplatnu, profesionalnu i celovitu evaluaciju Vašeg dentalnog stanja, te Vam predložiti najbolje rešenje zavisno od Vaših potreba i problema.
  • Ugovaranje tretmana - Nakon konsultacija, odlučićemo koliko dugo će trajati terapija, kao i datum i vreme Vaše posete Primus-dental centru, što ćemo uskladiti sa vašim ličnim rasporedom i aktivnostima. Dobićete najbolju moguću ponudu.
  • Putovanje, smeštaj i transportne usluge - Bez obzira dolazite li iz Srbije ili putujete iz inostranstva, naše usluge uključuju organizaciju smeštaja u hotelima, ili nekim od naših apartmana

Posetite Suboticu i Palić i ulepšajte svoj osmeh, brzo, bezbolno i povoljno.

Uštedite i do 70% na stomatološkim uslugama dolaskom u Suboticu.

Srbija je danas izuzetno atraktivna destinacija za zdravstveni turizam. Sa visokim kvalitetom stomatoloških usluga i dobrim cenama, Srbija je prepoznata kao poželjna destinacija za profesionalne i specijalizovane stomatološke tretmane, posebno za implantološke usluge (ugradnja implantata).

Odmorite telo i duh u prekrasnim i atraktivnim mestima koje nudi jedan od najlepših gradova Srednje Evrope.

Vratite se kući zdraviji i zadovoljniji uz Vaš novi osmeh. Pružićemo Vam i garanciju za naš rad, a o Vama se brinemo i nakon tretmana sa preporukama redovnih godišnjih kontrola.

Zahvaljujemo vam se na interesu i radujemo se prilici da i Vama vratimo predivan osmeh uz povoljnu cenu.

Smeštaj

Stara Breza 2

Stara Breza 2

Pansion sa uslugom doručka Stara Breza 2 smešten je na Paliću, na 35 km od Segedina. Ovaj objekat takođe ima jednu od najboljih lokacija na Paliću! Gosti su zadovoljniji lokacijom u poređenju sa drugim objektima u ovoj oblasti.

Detaljnije
Apartman Blue

Apartman Blue

Apartman Blue je moderno opremljen apartman u centru Subotice. Svetao, funkcionalan i kao takav predstavlja idealan smeštaj kako za porodice sa decom, tako i za poslovne ljude ili turiste koji žele na najbolji način da upoznaju Suboticu.

Detaljnije
Hotel Prezident

Hotel Prezident

Hotel "Prezident" se nalazi u prekrasnom ambijentu nedaleko od stoletnog parka, na 50 metara od obale jezera Palić. Mir, tišina i osećaj kućne atmosfere čine ovo mesto idealnim za odmor.

Detaljnije