Prolećni popust 50% na tretman izbeljivanja zuba

Beli zubi oduvek su bili dokaz zdravlja i adut lepote, a o važnosti njihove higijene učimo od najranijeg uzrasta.Koliko god da vodili računa o zdravlju svojih zuba, činjenica je da je njihova boja genetski određena i da s godinama poprima tamniju nijansu.

Međutim, i način života ima uticaj na belinu i zdravlje vaših zuba. Brojnim istraživanjima je dokazano da česta konzumiranja crne kafe, obojenih sokova, crnog vina i naročito duvanskih proizvoda u velikoj meri utiču na raniji početak i jači intenzitet tamnjenja zuba koji neretko već u mlađoj dobi poprimaju neprivlačnu i nezdravu žućkastu boju. Kako je za očekivati da će takva nijansa s godinama i daljnjim trošenjem gleđi sve više tamneti i uticati na naše zdravlje i lepotu, sve se više ljudi odlučuje na raširenu i bezbolnu metodu izbjeljivanja zuba.

SPLINT / TREJ METODA (kućno beljenje zuba) U našoj ordinaciji radimo splint metodu beljenja zuba.To je gel koji sadrži karbamid peroksid u niskim koncentracijama 10-15%. Postupak je jednostavan: u ordinaciji se uzima otisak gornje i donje vilice na osnovu kog se izradi kalup (trej) koji pacijent dobija zajedno sa gelom i nosi kući. U trej se aplicira mala kolicina gela i nosi se u toku noći. Proces beljenja zuba traje 7-10 dana. Postupak je potrebno ponoviti nakon određenog vremena radi održavanja rezultata.

Ovo smo mi

Ovo smo mi

Uputstvo o merama prevencije i mere zaštite za korona virus – COVID-19

Uputstvo o merama prevencije i mere zaštite za korona virus – COVID-19

Kako ukloniti bele mrlje sa zuba

Kako ukloniti bele mrlje sa zuba

Požuteli zubi - najefikasniji metod izbeljivanja

Požuteli zubi - najefikasniji metod izbeljivanja

Pogledaj ostale