Besplatni prvi pregled i plan terapije

Povremena kratkotrajna i oštra zubobolja koja dođe i prođe, naizgled bez razloga i obrazloženja. Zato joj i ne pridajete neku posebnu pažnju, jer "nije to ništa ozbiljno". Češća i sve jača bol tokom nekoliko meseci i osetljivost zuba na toplo i hladno ... Izdržali ste i gore. Konačno, tek će Vas trajna i neizdrživa bol popraćena otokom naterati na odlazak stomatologu, a tada je najčešće prekasno. Da li Vam je poznat ovakav scenario? Nama je to gotovo svakodnevnica.

Puno je stvari u našem životu koje odlažemo i za koje "nikad nije kasno". Kad je reč o našem zdravlju, svakim sledećim danom u kojem nismo ništa preduzeli, situacija se samo pogoršava. Nemojte da se dovedete u bezizlaznu situaciju i čekajući zadnji trenutak da uradite nešto za sebe i svoje zdravlje. Obratite nam se s poverenjem i dogovorite besplatni prvi pregled, nakon kojeg ćemo Vam napraviti ponudu i plan Vaše terapije.

Verujemo kako smo Vas podstakli na povlačenje prvog poteza radi očuvanja Vašeg zdravlja i lepšeg osmeha. Stupite u kontakt sa nama – dogovorite Vaš pregled ili nam postavite pitanje putem kontakt-obrasca na našoj web stranici i odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku, ili potražite informaciju telefonskim putem.

Reagovati na vreme i sprečiti bilo kakve veće intervencije na Vašim zubima – to je najbolje rešenje te istovremeno i naša najbolja preporuka.

Ovo smo mi

Ovo smo mi

Uputstvo o merama prevencije i mere zaštite za korona virus – COVID-19

Uputstvo o merama prevencije i mere zaštite za korona virus – COVID-19

Kako ukloniti bele mrlje sa zuba

Kako ukloniti bele mrlje sa zuba

Požuteli zubi - najefikasniji metod izbeljivanja

Požuteli zubi - najefikasniji metod izbeljivanja

Pogledaj ostale